داروی ترک اعتیاد

ساخت وبلاگ

با توجه به این موضوع که تا کنون در حوزه ی درمان اعتیاد مطالعه ی یکپارچه و قابل قبولی مبنی بر موثر بودن یا نبودن درمان اعتیاد رخ نداده است ، مرکز جامع درمان اعتیاد آمریکا (AAC) با انتشار اولین مطالعه نتایج اثر بخشی درمان اعتیاد بر روی مراجعین خود پاسخ  قابل قبولی به این پرسش داده است. نتیجه ی این مطالعات می تواند زمینه ساز ارتقاء و یا تجدید نظر در اجرای روش های فعلی درمان اعتیاد در کشور ما، نیز باشد.

 

دارو درمانی به منظور ترک اعتیاد کمک شایانی به کاهش میزان وابستگی جسمی معتاد می کند. ما کاملاً بر این امر واقفیم که داروی ترک اعتیاد مانند دیگر داروهای شیمیایی و صنعتی عاری از عوارض جانبی نیستند. با این حال این داروها تاثیر بسزایی در کم کردن میزان درد خماری در دوره سم زدایی مواد دارند. نباید فراموش شود که دوز مصرفی این داروها در دوران ترک اعتیاد می بایست توسط پزشک معالج تجویز شده و گاها بر حسب حال بیمار تغییر کند.

 

داروی ترک اعتیاد حتما باید توسط پزشک متخصص تجویز شود. چون هر فردی با توجه به شرایط فیزیولوژیکی که دارد، ممکن است نتواند در برابر این داروها مقاومت کند. ضمن اینکه بیماری های فردی در استفاده از داروهای ترک اعتیاد اهمیت قابل توجهی  دارند. این در حالی است که تنها افراد متخصص می‌توانند دوز مصرفی دارو را برای فرد مبتلا به اعتیاد تشخیص دهند.

 

برخی افراد در مورد بعضی دارو ها مانند قرص یا شربت متادون، قرص ب 2 و شربت اپیوم دچار یک اشتباه هستند که این داروها به عنوان داروی ترک اعتیاد هستند و متاسفانه در بعضی مراکز ترک اعتیاد از آنها به عنوان نگه دارنده برای ترک اعتیاد استفاده میکنند در حالی که این داروها خود بعد از مدتی افراد را دچار اعتیاد به مصرف آنها میکند. در کلینیک ترک اعتیاد نه تنها از نگه دارنده ها استفاده نمیشود بلکه همانطور که در بخش بالایی توضیح دادیم روند درمان و ترک اعتیاد با جدید ترین شیوه ها و متدهای درمانی انجام میشود.

 

داروهای ترک اعتیاد اغلب به عنوان جایگزین انواع مواد مخدر استفاده می شوند. برخی از آن ها نیز تنها عوارض جانبی ترک اعتیاد را کاهش داده و باعث از بین رفتن علائم ترک و درد جسمانی می شوند. هر کدام از این داروها با هدف اثر بخشی نوعی از روش درمانی و ترک وارد بازار شده اند، اما با گذشت زمان با مصرف خود سرانه، عدم کنترل بازار دارو و فرصت طلبی سودجویان؛ برخی از این داروها خود به عنوان دارویی مخدر سوء مصرف می شوند.

 

داروهای ترک اعتیاد به تنهایی نمی توانند بیماران معتاد را از چنگ اعتیاد نجات دهند. معتادان علاوه بر برنامه دارویی در دوران ترک اعتیاد نیازمند ترکیب درمان دارویی با دیگر درمان ها هستند تا نقش مکمل درمانی را ایفا کرده و نسبت به بهبود حال بیماران و بازپروری آنها نقش بسزایی داشته باشند.

بنابراین معتادانی که اقدام به ترک اعتیاد در منزل می کنند و از داروهای ترک اعتیاد بی آنکه از پزشکی مشورت بگیرند استفاده می کنند معمولاً با شکست مواجه شده و دچار عوارض و پیامدهای جبران ناپذیری می گردند. سوء مصرف این داروها ممکن است آنها را دچار برخی عارضه ها نارسایی های کبدی، اختلالات دستگاه گوارشی و یا بیماری های کلیوی کنند.

 

 

کمپ تجریش...
ما را در سایت کمپ تجریش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mirzaei camptajrish بازدید : 111 تاريخ : 8 / 4 / 1401 ساعت: 7:54